Министерството на земеделието с информационна кампания в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 245 | Брой коментари 0
14:22 19.02.2020

„Радва ме това, че в област Перник се вижда, че почти няма земя, която да не се обработва. Надявам се, че тази информационна кампания ще бъде полезна за всички земеделски производители. Желая успех на форума“. С тези думи се обърна областният управител инж. Емил Костадинов към участниците в информационната кампания на Министерството на земеделието, храните и горите за "Директни плащания 2020". На събитието присъстваха зам.-министърът Лозана Василева, директорът на областна дирекция „Земеделие“ Ани Цветкова и експерти, които отговаряха на поставените въпроси от земеделските производители

В рамките на срещата бяха обсъдени предстоящите приеми по Програмата за развитие на селските райони през 2020 г., както и актуални въпроси относно държавните помощи.

Стопаните бяха запознати с новите моменти в законодателството в сектор "Животновъдство“ и с преговорния процес на ниво ЕС за Общата селскостопанска политика след 2020 г.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени