mycomputer.BG

Миньорци изригнаха: Защо анкетата за спортист на Перник за 2019 година е без представители на ФК "Миньор"?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 595 | Брой коментари 0
15:11 16.12.2019

Феновете на Миньор изригнаха в социалната мрежа против анкетата, която трябва да определи най-добрите спортисти на Перник, както и да оцени най-добрите треньори.  Всяка година се избират най-добрите спортисти на града, които се подреждат от номинирани от клубовете състезатели и треньори.  Тази година обаче представител на жълто-черните сред номинираните няма.

„ Ръководството на СДРУЖЕНИЕ ФЕН КЛУБ МИНЬОР, изразява своето възмущение, от това, че сред номинираните за отбор на годината липсва ФК МИНЬОР, за треньор на годината, не е номиниран треньора на ФК МИНЬОР“ – Г-н Юри Васев, както и сред спортистите няма номиниран нито един футболист.

Припомняме на хората отговорни за тези номинации, че емблемата на град Перник е била и винаги ще бъде ФУТБОЛЕН КЛУБ МИНЬОР-ПЕРНИК.

В година, в която отбелязахме 100- годишнината на клуба по безапелационен начин, в година в която завършваме на 1- во място, благодарение на ръководството на клуба е недопустима липсата на имената им сред номинираните.

Категорично заявяваме, че това е неприемливо за многохилядната ни фенска маса.” – пишат феновете

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени