Миньор Чикаго направи равен с Чикаго Файър

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1002 | Брой коментари 0
22:13 03.03.2014

В последния мач от турнира по футбол в зала "Миньор" Чикаго завърши наравно 4:4 със 17-сет годишните юноши на Чикаго Файър. "Чуковете" поведоха с 3:0 през първата част след два гола на най-младият в отбора Павел Славов и един на завърналия се в тима Стефан Златев. С подновяването на играта "файърци" върнаха два гола за 3:2. Опитния централен защитник Светозар Гюров вкара за 4:2 и внесе глъдка въздух в редиците на Миньор. До края на мача Файър изравниха за 4:4. През първата част на вратата на Миньор пази професионалния футболист Атанас Аршинков и извади три стопроцентови положения за гол. През втората част на вратата застана Боян Петев.

"Турнира свърши, а ние изпълнихме целите, които си бяхме поставили. Пробвахме много нови момчета, като този процес ще продължи и през подготвителния сезон в контролните мачове.", сподели старши треньора на "Миньор" - Емил Миланов.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени