Милионер обяви награда за бъдещия мъж на девствената си дъщеря

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 360 | Брой коментари 0
11:15 14.03.2019

  Тайландски милионер, който се занимава с отглеждането на плодове, предлага сериозна зестра на мъжа, който се ожени за последното му неомъжено дете.

58-годишният Ардон Родтонг твърди, че ще плати на бъдещия си зет 10 милиона тайландски бата, или около 314 000 долара, за да се омъжи за 26-годишната му дъщеря Карнсита.

Той също така добавя, че ще предостави на бъдещия й съпруг огромната ферма за тропическия плод дуриан в провинция Чумпон, Южен Тайланд, която се оценява на няколко милиона долара.

В пост в социалните медии Родтонг описва някои от чертите на характера на своята дъщера, в това число, че тя му помага в бизнеса, говори английски и китайски език и е девица.

Родтонг притежава най-голямата ферма за дуриан в региона, в която се обработват около 50 тона от плода всеки ден, според Daily Mail. Дуриан е известен с острата си неприятна миризма, която му донася прякора най-миризливия плод в света.

Родтонг има и други деца, в това число двама сина, които традиционно биха наследили бизнеса му, след като се оттегли, но той очевидно е решил да го остави в ръцете на бъдещия си зет. На някои места в Тайланд има традиция съпругът да плаща зестра на бащата на булката, но Родтонг казва, че ще се откаже от своята.

Карнсита твърди, че е шокирана от поста на баща й в социалните медии, след като нейни познати й показали отправената оферта към ергените по света.

„Разбрах за поста на баща ми, когато приятели ми го показаха. Бях изненадана, но мога да видя и забавната страна," казва тя. “Първоначално си помислих, че се шегува, но се оказва, че сериозно си търси зет. Братята и сестрите ми и аз уважаваме неговото решение,” добавя тя, според Malay Mail.

Семейството е залято с отговори на кандидати на поста, в който Родтонг казва, че просто иска "работлив човек" за своята дъщеря.

"Искам някой, който да се грижи за бизнеса ми и да го продължи. Не искам човек с бакалавърска, магистърска или докторска диплома," казва той.

"Просто искам някой, който е готов да работи здраво. Това е всичко."/profit.bg

mycomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени