mycomputer.BG

Милена Миланова: Да хвърли камък само който е безгрешен

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 318 | Брой коментари 0
08:33 20.12.2019

Въпрос на политическа култура е присъствието на политическата група на ГЕРБ и подкрепата по извънредната точка от дневния ред на вчерашното заседание на общински съвет-Перник, касаеща делегиране права на кмета на община Перник да подготви искане за удължаване срока  с една година на предоставения безлихвен заем от Централния бюджет, в размер на 4 200 000 лв. Да хвърли камък само който е безгрешен. И тази докладна записка и забавянето ѝ с 15 дни е пример за това. Това заяви зам.-председателят на Общински съвет-Перник адв. Милена Миланова по повод връщането ѝ от Министерство на финансите, съобщават от пресцентъра на партията

„Бяха хвърлени много грозни коментари по отношение на общинските съветници , включително, че сме ощетили община Перник  с лихви. В крайна сметка се оказва, че грешката не е в общинския съвет. Днес всички сме тук, за да дадем шанс на общинската администрация да се освободи от това бреме, макар и за кратък период от време“, отбеляза Александър Александров. Той призова кметския екип да постъпи коректно и да бъде съобщено официално, че причината да няма положително становище от Министерство на финансите не е в решението на общинския съвет.

„Дори да бяхме взели решение в края на месец ноември, то нямаше да влезе в сила и отново да изпаднем в същата ситуация“, заключи Александров.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени