Microsoft с нова версия на Xbox

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 167 | Брой коментари 0
14:13 17.04.2019

Microsoft най-накрая представи официално най-добре пазената си тайна, конзолата без диск Xbox One S, която ще бъде пусната в продажба следващия месец. Наречена от компанията Xbox One S All-Digital Edition, конзолата ще се предлага с три предварително инсталирани игри.

Версията All-Digital е като стандартния Xbox One S, но без Blu-Ray диск. Вместо това, за съхранението на изтеглените игри разполага с 1 TB твърд диск, който е с предварително заредени Minecraft, Sea of ​​Thieves и Forza Horizon 3.

Конзолата включва и „специална оферта” за подобна на Netflix услуга, наречена Xbox Game Pass, за което Microsoft не уточнява какво включва. Най-вероятно това ще е безплатен абонамент за определено време, но не се знае за колко точно време.

Предимството на All-Digital Edition е, че ще струва с $ 50 по-малко Xbox One S, като Microsoft твърди, че тази ценова разлика ще остане същата и в бъдеще.

Новината не е изненадваща, но показва хода на Microsoft към изцяло цифрово бъдеще, което беше намекнато още при представянето на Xbox One през 2013 година. Наскоро, компанията обяви проект xCloud, който ще прехвърли Xbox One игри към телевизори, компютри и дори смартфони./Монитор

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени