mycomputer.BG

МГЕРБ-Перник дари медицинска апаратура и оборудване на детското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 900 | Брой коментари 0
15:03 17.10.2019

Детското отделение на МБАЛ "Рахила Ангелова" от днес е обурдвано с нов веноскоп(уред за търсене и намиране на вени), 3 алуминиеви стойки за системи, два стационарни безжични телефона и пет стола. Придобивките са дарение от МГЕРБ-Перник закупени със средства, събрани от благотворителния футболен турнир "Заедно за децата на Перник".

"Надяваме се с този жест да ви помогнем да вършите работата си по- спокойно. Признателни сме ви за това, че се грижите децата на Перник винаги да получават нужните грижи и здравна помощ."- каза областния координатор на МГЕРБ- Перник. Грижата за децата е наш общ приоритет и се надяваме с този жест да облекчим престоя на децата. Също така искаме да покажем нашето уважение към вас и грижите, които полагате за най-малките ни съграждани!" сподели още Александър Александров.

 С думи на благодарност лекарите от отделението приеха апаратурата и изразиха надежда за още съвместни бъдещи инициативи.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени