Мераклийка за “Мис България” преживяла опит за “изнасилство”

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1405 | Брой коментари 0
00:20 16.07.2013

Една от кандидатките за “Мис България” 2013 предизвика фурор с поведението и изказването си още в самото начало на риалитито по TV7. Става въпрос за 19-годишната танцьорка Пенка, която е от ромски произход. Ботевградчанката решила да се пробва заради тръпката от съревнованието. Не харесва самонадеяни хора, въпреки че определя себе си като такава и мечтае за собствен дом. Работила е като чистачка на тоалетни и помощничка в рибен магазин. Не се срамува от произхода си.

Пенка е преживяла и неприятна случка. По нейните думи, става въпрос за “опит за изнасилство”. Момичето изглежда се затруднява с книжовния език, изпускайки реплики като “за мен е от без значение”.

Въпреки това тя е доста самонадеяна. Веднага заподозря всички останали претендентки, че се страхуват от нея, защото им е най-силната конкуренция.

Пенка си призна, че има спонсор, който е на 58 години. Той й угаждал във всичко и задоволявал всеки нейн каприз. Дори гащите й били от него.

Появата на претендентката предизвика бурни реакции в интернет. Доста хора заподозряха, че това всъщност е Пеньо от “Биг Брадър”. Други я упрекнаха, че се взема прекалено насериозно, а трети сравниха начина й на говорене с този на тризначките Вяра, Надежда и Любов.

Всъщност изглежда, че Пенка ще види зор с присъствието тъкмо на близначки. Това са 21-годишните Моника и Вероника, които влизат в конкурса като един участник. Още на кастингите те се сблъскали с устата Пенка, която им направила лошо впечатление с изказване, че мрази турци и араби. Те споделиха, че ако им се наложи да спят в една стая с нея, ще си наглеждат вещите да не изчезнат.

За себе си двете разказаха, че имат много силна връзка помежду си. “Ако едната убие човек, другата ще й помогне да го зарови без да се замисли”, споделиха те./БЛИЦ

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени