Мемориалът на миньорския труд в Перник ще бъде обновен

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 393 | Брой коментари 0
07:03 16.04.2018

Община Перник ще обнови мемориала на миньорския труд в града, става ясно от обявление на Агенцията по обществени поръчки.

В тази връзка общинската администрация провежда конкурс за изработване на идеен проект и концепция за обновяване на съществуващия мемориал, като крайният срок за получаване на проекти или заявления за участие е 14 май.

Целта на конкурса е да се получат идейни решения, които да послужат за избор на достойна и въздействаща художествена концепция. В резултат от класирането на участващите ще се възложи обществена поръчка за изпълнението на избрания проект с договаряне без предварително обявление.

Изборът на идейния проект в съответствие с условията на конкурсната програма ще служи за основа, определяща изискванията към обема и съдържанието на бъдещия инвестиционен проект, включваща всичките му необходими части, както и условията за неговото материализиране.

Обществената поръчка е с прогнозна стойност 700 000 лв. без ДДС. /Вяра бг

 

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени