Медалистът по борба Даниел Александров се срещна с кмета Вяра Церовска

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 879 | Брой коментари 0
16:16 12.06.2018

Кметът на Община Перник Вяра Церовска прие в кабинета си състезателя по класическа борба от СК „Миньор-Перник" Даниел Александров, който се представи успешно на европейското първенство в град Каспийск, Русия.

Градоначалникът поздрави младият състезател за успешното клсиране и му пожела да изкачи още повече върхове.

„Гордеем се с вашите постижения, подкрепяме ви и винаги ще бъдем с вас. Иво Ангелов е вашия пример за успех, за да бъдете мотивирани и съм убедена, че ще завоювате още много медали", сподели кметът Вяра Церовска

От всички участници на Националния отбор по класически стил, единствен Даниел Александров завоюва медал в европейското първенство в Русия.  Борецът взе бронз в категория до 82 килограма в класическия стил. Състезателят е титуляр в своята категория и се подготвя за участие в Световното първенство, което ще се проведе през месец октомври тази година в Будапеща, Унгария.

В срещата взе участие още зам.-кметът Денислав Захариев, световният и европейски шампион по борба Иво Ангелов, треньорите на клуба, както и младият състезател Роберт Владов, който ще участва в Европейското първенство по борба в град Гьор, Унгария.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени