Мастър Вергилий Ситнилски направи обучителен семинар в Тайгър Тийм!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 612 | Брой коментари 0
12:59 26.02.2020

Мастър Вергилий Ситнилски VII дан направи тричасов обучителен семинар в пернишкия клуб „Tiger team”. Генералният секретар на федерацията по таекуон – до ITF разясни различни техники на състезателите от всички възрасти и на двамата треньори Кристиан Младенов и Иван Димов. Поканата от пернишка страна идва точно навреме преди Държавното първнество в Панагюрище, в дисциплините форма и самозащита.

Отборът  на тигрите продължава да е най-дейния  боен клуб на територията на Перник, хвалят се от ръководството .

Този път в отбора доведоха майстор от Българската Федерация в лицето на Вергилий Ситнилски.

Знания от първо лице успяха да почерпят 40 спортисти от клуба. Ето няколко думи и от Иван Георгиев треньор в клуба:

 “Беше страхотен опит за нас. За спортистите беше хубаво , че точно преди държавния  шампионат имаха възможност да видят къде бъркат технически . Още по-хубавото е , че ние треньорите успяхме да видим къде бъркаме, защото няма какво да се лъжем и аз и Кристиян имаме много за учене и двамата много добре го осъзнаваме. Благодарим от все сърце за отзивчивостта и ще се радваме тези семинари да станат традиция в клуба! Сега предстои втория кръг републиканския шампионат. Той ще бъде  следващия уикенд в Панагюрище и се надяваме да се представим на ниво! "

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени