Мартин Жлябинков: Това, че през годините въпросите към кмета са използвани всеки да има „своите 5 минути слава”, не значи, че трябва да се продължава така!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 663 | Брой коментари 0
15:22 27.05.2020

Секретарят на Община Перник Мартин Жлябинков, който според съветниците от опозицията беше основния виновник днешната сесия да се провали, изказа и своята гледна точка. За това той използва социалната мрежа.  Ето какво написа Жлябинков /публикуваме го, без никаква намеса/:

„Ще си позволя да споделя няколко думи по повод днешната сесия на ОС Перник и случилото се. Няма никакво нарушение на закона ЗМСА. Отговорите на въпросите са дадени писмено, както се изисква и всеки може да ги прочете. Работа на Общински съвет е да ги свежда до знанието на гражданите.

Това, че през годините въпросите към кмета са използвани всеки да има „своите 5 минути слава” – не значи, че трябва да се продължава така. Нищо не е нарушено като правилник и закон, а само се търсят начини да се атакува кметската управа.

Проблема на съветниците е, че отговорът е писмен, а не устен, за да се заяждат цял ден на микрофона, както са правили досега. Разбирам, че обичат това да се заяждат с кмета и сега това може би им липсва. Нека вършат своята работа, а да не се заяждат, все пак взимат възнаграждения и е хубаво да си ги заслужат.”

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени