mycomputer.BG

Мартин Жлябинков: „Миньор” ще бъде финансово обезпечен за новото първенство

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 564 | Брой коментари 0

сн БГНЕС
08:21 27.05.2020

Отборът на футболен клуб „Миньор”, който от следващия сезон ще играе сред професионалистите няма да има проблем с финансовото обезпечаване. Това потвърди членът на Управителния съвет на клуба Мартин Жлябинков по време на пресконференцията в Пресклуб България.

"Чака ни много работа, нашата идея като ръководство е отборът да не бъде само един сезон член на Втора лига, искаме да изградим сериозна организация, която да даде предпоставки и клубът да се завърне в Първа лига. Миньор Перник ще бъде финансово обезпечен за новия сезон във Втора лига. В момента клубът работи по всички процедури за лицензиране във Втора лига. Смятам, че стадионът е едно от най-добрите съоръжения в България. Ще бъде монтирано и видеонаблюдение. Има изградено тренировъчно игрище, което се използва от ДЮШ на Миньор. В момента работим за още две игрища – базата в село Дивотино, в момента текат ремонтни дейности, със стартирането на подготовката, тимът спокойно ще може да играе и на него“, каза  още Жлябинков, който е и секретар на община Перник.

Вчера ръководството и треньорът на Миньор дадоха пресконференция по повод връщането на миньорци сред професионалистите от Б група.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени