mycomputer.BG

Малтретираното детенце в Перник вече има нов дом! И е спокойно!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 21.07.2020 | Прочитания 5376 | Брой коментари 0

Адриана Стоименова с момиченцето
07:28 21.07.2020

3-годишното момиченце от Перник, което само преди два дни беше жестоко бито от майка си – вече е спокойно и има нов дом. Както вече писахме, хлапето е настанено в приемно семейство. В Пернишко няма роднини, които да се грижат за него. А засега единствената леля по майчина линия твърди, че не може да го гледа.

Вчера детето е било посетено от зам.министър Адриана Стоименова.

„Понякога възрастните забравяме колко лесно можем да разрушим нечий свят, особено на децата около нас. И все пак в очите на това дете, преживяло тежки мигове, има топлина. Срещата с него беше необикновена. Емоционална. Така подейства на всички ни този клип. Благодаря на хората, които изявиха желание да помогнат! Благодаря на социалните работници за незабавните действия! Мога да кажа със сигурност – малката е добре. Не само физически – нахранена, прегледана от лекар. Тя е спокойна. Крия името й, за да запазя достойнството й. Дано повече хора да се замислят за отговорността да бъдеш родител. Децата ни обичат не заради вещите или красотата, а заради обичта и подкрепата, с която ги даряваме. На това 3-годишно момиченце пожелавам никога да не види кадрите от социалните мрежи и вярвам, че ще получи своето щастливо детство. Също така вярвам, че случаи като този ни обединяват и можем да работим заедно за по-доброто бъдеще децата ни. На малката занесохме дрешки, както и плюшената играчка Пепа от известно анимационно филмче. Няма да се налага да я гушка, когато я е страх, защото лично се убедих, че в приемното семейство ще получи грижа и любов.“ – пише зам.министърът на страницата си в социалната мрежа.

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени