Майката на блъснатото момче в Трън все още търси справедливост

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 209 | Брой коментари 0
14:56 18.03.2019

Майката на четвъртокласника Ивайло Стоянов, който през 2015 г. беше блъснат от бившия кмет на Трън – Станислав Николов, ще се срещне с главния прокурор. Това каза самата тя в предаването „120 минути” по БТВ.

Поводът е оправдателната присъда на Николов, според която не автомобилът е блъснал детето, а детето в автомобила.

„Случайно деяние – това е решението на съда и Пернишкият окръжен съд потвърди това решение. Аз написах до главния прокурор жалба, преснимах мотивите, протестът от Трънската прокуратура потвърждава същото нещо. Каквато е волята на съда, това е – шофьорът не е извършил престъпление”, разказа майката.

По думите ѝ е цяло чудо, че след сблъсъка детето е останало живо. До същия извод стигнали и лекарите, борили се за живота на малкия Ивайло. Заради тежките последствия до края на живота си момчето ще трябва да спазва строга диета. Ивайло е с отстранен половин черен дроб и далак.

Според майката съдията по делото Михаил Алексов, дори не е прочел мотивите. „Той просто изпълни една поръчка – така му е наредено”, убедена е Анита Гълъбова.

По думите ѝ слуховете в града са, че през есента Николов отново ще се кандидатира за кмет./Новини бг

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени