Майка търси над година 7-годишната си дъщеря

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.08.2019 | Прочитания 606 | Брой коментари 0
14:50 05.08.2019

Историята стартира преди повече от година, когато Даниела и Христо Седмаков започват да влошават отношенията си по между си.След раздели и събирания и решение на съда в Лондон да има споделено родителство над Мария се стига до отвличане – бащата изчезва заедно с Мария.

Така двамата ги няма вече над година. МВР разпространи техни снимки 2018 година, а по-късно са пуснати за издирване и от Интерпол.

Даниела Седмакова разказа историята си в Нова телевизия и изпрати послание на дъщеря си, че много я обича и желае тя да се върне при нея.

Къде е в момента бащата Христо Седмаков и малката Мария обаче не е ясно, не стана ясно и от разговора с него, нито от адвоката му Марин Марковски, който само заяви, че на Канарските острови е приятно.

Пред Нова телевизия Христо Седмаков, който е лекар по професия заяви, че обича дъщеря си и никога не я е настройвал срещу майка й, а самото момиченце каза, че иска много да живее в България, но със своя татко./Новини бг

 

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени