Мъж влачи с колата си шейна с дете, глобиха го 3000 лв.

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 237 | Брой коментари 0
23:31 10.02.2020

Истински безумец, който влачил с лекия си автомобил шейна с 8- годишното си дете, успяха да издирят от „Пътна полиция“ в Сливен след сигнал в социалните мрежи. Абсурдниата случка се разиграла в района на планинската местност Карандила на 9 февруари около 13,30 часа.

За броени часове, след като забелязали видеоклипа, от който се вижда как лека кола „Опел корса“ със софийска регистрация тегли шейничка с видимо малко момченце в нея по заснежен пътен участък насред планината, униформените са успели да стигнат до водача, който се оказал 38-годишен сливенски жител.

На Свилен Иванов е съставен е акт за административно нарушение по член 104б т.2 от закона за движение по пътищата. Размерът на акта е 3 000 лв, предвидено е лишаване на извършителя от свидетелство за правоуправление за срок от 1 година.

Дългогодишни пътни полицаи са изумени от стореното. Те просто нямат думи, за да опишат рисковете, на които е било подложено детето.

От ОД на МВР-Сливен уточняват, че предстои да бъде сезирана местната комисия за закрила на детето.

Няколкостотин са преглежданията на клипа в Интернет, десетки са гневните постове ./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени