Мъж преби до смърт сестра си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 449 | Брой коментари 0
14:36 21.06.2018

Днес Окръжна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Борислав С. Това съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Бургас.

Той е привлечен като обвиняем за това, че на 19 юни 2018 г. по непредпазливост причинил смъртта на жена, постъпила в МБАЛ - Бургас, вследствие на умишлено нанесена и тежка телесна повреда, чрез нанасяне на удари с ръце и крака в коремната област, в периода за времето от 09.00 часа до 10.00 часа на 17 юни 2018 г. в жилищен имот в град Созопол, изразяваща се в разкъсан черен дроб и жлъчен мехур, довели до постоянно общо разстройство на здравето опасно за живота, като е налице пряка причинна връзка между причинените травми и последвалата смърт.

Днес се очаква Окръжен съд – Бургас да насрочи заседанието си. Трагедията почернила Созопол, съобщиха от Burgas24.bg. Според тяхна информация, пребитата жена е сестрата на Борислав./Новини  бг

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени