Мъж обра две банки, въоръжен с авокадо

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 309 | Брой коментари 0
10:41 13.06.2019

Мъж, въоръжен с авокадо, ограби две банки в израелския град Беер Шева, предаде в. "Дейли мейл", цитира в. "Телеграф".

Първият грабеж бил извършен в средата на май. Престъпникът отишъл в клона на местна банка и връчил на касиерката бележка, на която пишело да му предаде всички налични пари. Като видял, че тя се колебае, мъжът извадил черен предмет и заявил, че това е граната. Той заплашил да я пусне, ако тя откаже да му даде парите. Жената решила да не рискува и предала на бандита всичко, което имала като наличност в касата - около 4450 долара.

Пет дена по-късно маскираният престъпник отишъл в друг клон на същата банка. Той повторил номера си и успял да се измъкне с плячка, възлизаща на около 3300 долара.

Полицията не могла да идентифицира  грабителя по кадрите от видеокамерите в банковите клонове, тъй като той си закрил лицето със слънчеви очила и шапка. Пазителите на реда обаче успели да проследят бандита чрез данните на мобилния оператор. Оказало се, че това е 47-годишен рецидивист, който прекарал 3 г в затвора за друг грабеж. След арестуването му се установило, че той боядисал авокадо с черна боя, за да заприлича на ръчна граната./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени