mycomputer.BG

Любопитно: Понякога е полезно да крещим

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 249 | Брой коментари 0
11:55 13.08.2020

 

Викането или крещенето е ефективен и доказан начин за премахване на емоционалното напрежение. Кога и как е подходящо да го правите - разказа пред радио „Спутник“ психиатърът Юри Вялба.

Крещенето е ефикасен механизми за емоционално освобождаване, който можем да използваме. Ако покрещите правилно и в точния момент, тогава това ще облекчи стреса и някои от вътрешните ви проблеми, сигурен е психиатърът.

"Можете да викате в гората или в апартамента си, но така, че да е безопасно за другите. С помощта на викането можете да освободите напрежението – така негативната емоционалната енергия не остава вътре в човека и не го унищожава психически. Разбира се, това не решава глобални проблеми. Не е като посещение при психоаналитик, но в момент на силен емоционален стрес помага“, съветва Вялба.

Освен правилното място и време, за да покрещите, трябва да изберете добра цел. Викането по подчинени и колеги по време на работа няма да помогне, а само ще влоши ситуацията.

"Полезно е по някакъв начин да се освободите емоционално като се разкрещите. Но трябва да го направите така, че викането ви да не е насочено към конкретен човек. Трябва да повикате, оставайки насаме със себе си - тогава това ще има положителен ефект. Дори в психотерапевтичния процес лекарят може да ви препоръча този елементарен метод на освобождаване от вътрешното напрежение”./Дарик

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени