mycomputer.BG

Любопитно: Най-дразнещите неща за шофьорите

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 410 | Брой коментари 0
09:35 24.08.2021

Най-голямо раздразнение сред шофьорите предизвикват пътниците, които изхвърлят боклука през прозореца на колата и дават съвети как да се шофира, сочи проучване на услугата SberAuto.

Най-голямо раздразнение сред изследваните шофьори (цели 72%) причиняват пътниците, изхвърлящи боклук през прозореца, съобщава БГНЕС.

За други 70% идеалният пътник никога няма да бъде този, който дава съвети за шофиране, а 57% изпитват дискомфорт, когато пътникът се държи непредсказуемо: внезапно повишава глас или пляска по таблото, установиха експертите.

Други 41% от шофьорите се ядосват, когато се налага да се яде в колата, а 38% не понасят, ако пътникът не си изтупа краката от сняг преди да влезе в автомобила или не изтръска мокрия си чадър.

Около една трета от анкетираните (36%) откачат от пътници, които блъскат силно вратите, всеки десети се чувства ядосан, когато пътник пее по време на пътуване, а 8% признават, че не обичат да шофират с телефони.

И само 1% от анкетираните имат изключително търпение и позволяват на пътниците да правят абсолютно всичко в колите./Профит бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени