Lotus homes

Любопитно: Махнете тези цветя от дома си!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 04.03.2021 | Прочитания 384 | Брой коментари 0
09:01 04.03.2021

Тези цветя имат адски силна негативна енергия. По-добре не рискувате, като го отглеждате в дома си.

Бръшлян

Въпреки че преди имаше твърдения, според които той носи късмет на неомъжени дами, то абсолютната истина е, че той носи само и предимно нещастие. Ще имате безброй семейни скандали, ако го имате в дома си. Гаранция , че любовта ще напусне дома ви и е много вероятно да се разведете. Според фъншуй това растение отнема жизнеността. Бръшлянът може да има и много лош ефект върху момичетата. Ще им попречи да открият истинската си любов и да се оженят. Лилавото води след себе си безплодие.

Хоя

Счита се, то хоята плаши мъжете. Въпреки, че изглежда красиво, вярванията са че растението прави жените вдовици. Тъй като прилича на изкуствено цвете, много хора свързват хоята с гробища. Мислите си, че това е всичко? Не - дори листата и са отровни и трябва да внимавате с тях!

Папрат

Това растение носи лош късмет и нещастие. Редно е да се спомене обаче, че ако отглеждате папрат и тя изсъхне във вашия дом, всичките лоши събития и неща, които са се случили на вас и семейството ви ще изчезнат и по този начин ще се освободите от лош късмет.

Фикус

Фикусът е предназначен за вдовици. Това мнение се е наложило, понеже след война войниците, които са останали живи са се завръщали само в тази домове, където цветето отсъствало. В никакъв случай не го дръжте в дома си.

Кактус

Много хора смятат, че растението помага предимно на жените, за да могат да открият сродната си душа. Ако дамата обаче е семейна, кактусът може да съсипе семейния и живот.

Орхидея

Много любители на цветя обожават орхидеите, и го искат в дома си, но това е защото цветето има привлекателен външен вид. Но с хубавото до тук. Защото трябва да се знае, че нейните къдрави корени поглъщат енергията на човек. Особено, ако цветето се намира в спалнята ви, не очаквайте нищо добро да се случи в живота ви.

Дифенбахия

Растението има съдържание на отровен сок, опасен за другите. Ако домашен любимец яде от това растение, умира. Отровата е способна да предизвика възпаление и дразнене на човешката коя. Ако се опитате да ядете от него, има голяма вероятност да се задушите.

Олеандър

Заради неговия външен вид, много хора искат да имат растението в своя дом. Но то има глизоидно съдържание съдържание в своя сок и поради този факт е много отровно. Заради аромата си, орлеандърът причинява отравяне, замаяност, гадене, сериозни проблеми с дихателната система. Възможно е да се стигне дори до сърдечна недостатъчност. За това, ако още имате това цвете - веднага се отървете от него.

Монстера

По принцип това е много популярно стайно растение. Има го не само в домовете на хората, но и в много офиси на фирми и компании. Запомнете обаче, че цветето се слави с прозвището "вампир". Това никак не е случайно, защото то изпива жизнените ви сили и може да ви причини много сериозно здравословни проблеми. 

Сциндапсус

Това е много буйно растение и достига до 4-5 метра. Когато цъфти, то отнема на мъжете тяхната сила и енергия. Известно е още като "златна лиана"./Actualno.com

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени