Любомир Бонев: Няма да сме параван за кражби и злоупотреби

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 625 | Брой коментари 0
09:47 12.07.2017

На път сме да изгубим уникалния шанс да задаваме дневния ред. Ще подкрепяме управляващите, но няма да сме параван на кражбите и злоупотребите, заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от ПГ на  „БСП за България“ инж. Любомир Бонев във връзка с казуса "НДК".

"Деница Златева е подписала финансовия отчет, за който носи отговорност съставителят му. Министър Лиляна Павлова е увеличила капитала на дружеството - увеличила е разходите. Павлова каза, че част от строително-монтажните работи се извършват без одобрени проекти", обясни още той. Народният представител подчерта, че 7 месеца строително-монтажните работи вървят без строителен надзор и инвеститорски контрол. По думите му трябва да имаме ясна представа какво се случва в НДК и да се представи оздравителен план. "Съмнявам се, че ще се подаде оставка, защото в крайна сметка сме длъжни на 1 януари да зададем тона на европредседателството", заключи депутатът от БСП.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени