Любомир Бонев: Честит да е празникът на всички, които със словото и българската писменост продължават славната традиция и водят България и българите към светли бъднини!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 142 | Брой коментари 0
11:06 24.05.2020

Уважаеми учители, дейци на просветата, науката и културата,

Уважаеми перничани,

Отново е 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. Днес всички ние честваме делото на светите братя Кирил и Методий - най-яркото свидетелство за жаждата на българина за просвета и наука.

На този ден празнуват не само учителите, но и всички дейци на българската наука и култура! Празнува целият български народ, обединен около езика, културата си, писмеността и силата на знанието!

Тази година обаче празникът ще премине различно за всички нас. Въпреки че няма да има големи чествания всички ние засвидетелстваме уважението си към българските учители. В тази трудна за всички ни обстановка те показаха, че образованието на децата ни е най-важно за тях и продължиха ежедневната си работа.

Честит да е празникът на всички, които със словото и българската писменост продължават славната традиция и водят България и българите към светли бъднини!

Инж. Любомир Бонев

Народен представител от ПГ на „БСП за България“

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени