mycomputer.BG

Лоши новини за Иво от Радомир! Спешно му правят още две животоспасяващи операции!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 287 | Брой коментари 0
08:39 17.10.2020

Не са добри новините от последните дни за Иво от Радомир. Спешно се налага да му се направят поредните две животоспасяващи операции, съобщават близките му на официалната страница „Живот за Иво“. Ето какво пишат те:

„Измина малко повече от месец от последните две операции, които бяха направени на Ивчо. За съжаление не можем да ви зарадваме с хубави новини и състоянието му все още не е никак добро. Той продължава да има силно главоболие и дните му да минават на обезболяващи. Преди два дни по спешност беше направен ЯМР, а днес получихме новината, че трябва да му бъдат направени още две животоспасяващи операции възможно най-скоро. Едната от тях е за премахване на голям и много опасен тумор, разположен на шията, в близост до сънната артерия. Другата е за отстраняване на тумор в лявата ушна кухина, който беше облъчен в Русия в началото на годината - към днешна дата вътрешността му се е разпаднала, но обвивката продължава да расте и да притиска мозъчния ствол, което налага незабавното му премахване.

Последните години се оказаха огромно изпитание за Ивчо, а трудностите и болката през, които преминава ежедневно сякаш нямат край...

Това е поредният път, в които имаме нужда от вашата подкрепа, тъй като операциите трябва да бъдат извършени колкото се може по-бързо. Те ще бъдат направени в България, но всеки, който се е сблъсквал със здравеопазването тук, знае много добре, че сумите не са никак малки. И в случая са непосилни за нашето семейство...

Ще бъдем безкрайно благодарни на всеки един от вас, който застане зад Ивчо и сподели тази публикация. Както всеки млад човек, така и Ивчо заслужава да живее и да продължава да радва всички ни с творчеството си. Животът му поднася поредното изпитание, но той не веднъж показа колко е силен. Вярваме, че ще се справи!

Тук са и начините, по които можете да го подкрепите финансово:

- Като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.

- Чрез превод в дарителската му банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов

- Чрез дарение в Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com - Иво Христов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени