Лицемерен е плачът у нас за сиротните деца

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 251 | Брой коментари 0
07:51 12.08.2019

От  дни всякакви експерти и „-ози”, плюс медии в България, задават въпроса „Как е възможно осиновени в САЩ българчета да живеят в „Къща на ужасите?”

Лицемерно ми идва някак това на фона на фактите, че близо 700 изоставени деца продължават да живеят в нашенски сиропиталища, които са по-ужасни от въпросната „къща на ужасите”. А други 1000 са регистрираните невръстни само от началото на тази година, които са пребивани и малтретирани от собствените си родители. Действителният им брой вероятно е в пъти повече.

Лицемерите, които се възмущават сега, защо не протестират срещу домовете за сираци, които уж държавата ни все реформира, откакто светът разбра за „Изоставените деца на България” в Могилино, но те още съществуват. И вероятно ще ги има, докато са налице безотговорни биологични родители, които раждат деца и ги изоставят като ненужни вещи.

Дали имаме основания да роптаем като знаем, че у нас съществуват близо 20 обществени „Къщи на ужасите”, където невръстни се отглеждат от социалните служители, след като са били зарязани от майките и бащите им.

Защо никой от България не е осиновил двете близначки, преди да попаднат в ръцете на религиозните фанатици от САЩ? Защото у нас процентът на децата, чакащи свой дом, винаги е с около 30 на сто по-голям от броя на мераклиите да осиновят.

Бездушни чиновници ли са писали про-форма отчетните доклади, в които се твърди, че близначките живеели в добри условия в САЩ? Докато всъщност са тънели в мизерия, били са гладни и малтретирани. Това са резонни въпроси, които дълго ще търсят отговори в обществото на двуличните.

До 20 000 лева плащат чужденци, за да осиновяват българчета. Парите ги прибират разни посредници, които кой знае защо не са добре контролирани от държавните ни ведомства. Изглежда тези суми, давани от осиновителите, им внушават самомнение да дерибействат с децата, както намерят за добре. Става въпрос за злонамерените, не за всички и това е важно да се уточни.

Също така, че в България има „родители”, които живеят в обор, плодят се безконтролно и създават 6 деца, които хранят със смеските за животните. Също така – наскоро някакъв „баща” бутна 4-годишното си момченце от мост над Янтра, за да мъсти на майката, по собствените му обяснения, родени от объркания му мозък.

Дори не ми се мисли колко са в действителност, извън официалните статистики, ежедневно малтретираните деца от всякакви сбърканяци в родината ни. Това се случва само на метри и километри от нас, в държавата ни. Обаче ние стръвно порицаваме само случилото се в задокенската „Къща на ужасите”. Нашите кой ще почисти?/Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени