Coca Cola

Линейките на ЦСМП са готови за работи при зимни условия

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 317 | Брой коментари 0
08:37 08.10.2019

През изминалата седмица не се наблюдава увеличаване на заболелите от остри респираторни заболявания в областта. За медиците от Центъра за спешна медицинска помощ отминалата седмица е преминала без инциденти и тежки случаи. Не се наблюдава увеличаване на повикванията на телефон 112.

Това информира директорът на ЦСМП д-р Валери Симеонов. „На провелия се дирекционен съвет отчетохме, че 16 от общо 17 линейки са напълно готови за работа през зимния период. Предстои само да им подменим гумите със зимни и сме напълно готови. Всеки филиал разполага с една линейка с висока проходимост, така че да може да се обслужват населените места, които са с трудно проходим терен. Осигурили сме 100%-тово покритие на региона със спешна помощ.

Единствената ни грижа е да си осигурим две медицински сестри. Надявам се, че увеличаването на заплатите в ЦСМП ще мотивира медицинските сестри, които пътуват към столицата да дойдат при нас”, заяви д-р Симеонов.

 

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени