Лили Иванова: Бъдете здрави и отговорни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 228 | Брой коментари 0
08:48 12.04.2020

Да не й носят цветя и поздравителни картички – такъв призив отправи естрадната прима Лили Иванова към последователите си онлайн

Изпълнителката на „Щурче“ апелира почитателите си да се свързват с нея онлайн, като продължават да спазват мерките за физическа дистанция.

Вашите пожелания и обич стигат до мен винаги и ме правят много щастлива! Надявам се скоро са бъдем заедно в залите в страната. Бъдете здрави и отговорни! Нека покажем своето уважение и към всички служители, които са на първа линия и ни помагат в тази трудна битка! Светли празници! написа певицата в профила си във Фейсбук.

Припомняме, че в средата на месец март Иванова отложи всички концерти от първия лъч на националното си турне. Общо шест спектакъла на изпълнителката на „Панаири“, които трябваше да се проведат между април и юни включително, вече имат нови дати. Така, според актуализирания график на обиколката, певицата ще пее в Пазарджик на 2 септември, във Видин на 24-ти, в Бургас – на 28-ми, в Сливен – на 30-ти, в Гоце Делчев - на 10 ноември и Самоков - на 12-ти. /Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени