Лидерът на СДС Румен Христов в Перник: За мен е важен всеки седесар, за коалиции няма да говоря

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 01.08.2018 | Прочитания 1068 | Брой коментари 0
13:23 01.08.2018

Пернишката структура на СДС е една от най-добрите в страната. Не случайно на последните избори десните в областния град са записали трети резултат в страната. Знам, че има някакви проблеми тук, но се надявам да се решат с разговори и дискусии. Знам, че за перничани, които работят в София, а това са около 20 000 човека е много важно да се подобри движението през Владая. Ще работим за това.  Радвам се, че Перник е сред организациите, които посещавам между първите в страната след избирането ми за председател на СДС – това каза днес в Перник лидерът на СДС Румен Христов. Посещението му в Перник е част от националната обиколка на новоизбраното синьо ръководство.

 „Ще търсим консолидация на партията, ще се борим за всеки член на СДС, който да се върне в нашите редици. Ще насочим усилията си към индивидуалните членове.Много е важно да изградим едни стабилни структури, които да ни гарантират едни добри резултати на местните избори догодина. СДС има ясна визия и за България и за европейското й бъдеще. Заложените в лявата визия на България констатации са верни, но решенията, които предлага БСП – не. Затова сме готови на диалог и с тях. Ще работим за десен път за повишаване на доходите на българите. СДС има възможност да бъде възродена. Длъжници сме към хората, които през годините устояват демократичните принципи. „ – каза още той.

Румен Христов сподели че в момента СДС има 250 съветници в страната, над 30 кмета. Целта е на следващите избори тези цифри да се удвоят.

На пресконференцията участва областният лидер Юлиан Ситарски, както и общинският председател на СДС Адриан Симеонов. 

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени