Coca Cola

Лидерът на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска: Бойко Борисов и ГЕРБ промениха историчското развитие на България

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 06.02.2019 | Прочитания 1174 | Брой коментари 0
11:12 06.02.2019

Министър-председателят Бойко Борисов е един голям държавник, който промени историчското развитие на България. Всички знаем колко тежък беше преходният период за страната ни. Времето, в което Политическа партия ГЕРБ управлява, е време на изграждане на новата държава, дори и нашите опоненти и не могат да не отчетат тази важна и голяма заслуга. Това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на общината Вяра Церовска в предаването „Нещата от живота“ по Кабелна телевизия „Кракра“, цитирана от пресцентъра на партията.

„Докато ние бяхме затворени и пътувахме до Петрич или Стрезимировци с „визи“, демократичните страни бяха изградили вече своите пътища, бяха направили своята социална структура. В България, след края на този период всичко трябваше да започне от начало. Най-важното, което трябваше да бъде реализирано, е изграждането на пътища, защото без транспорт, без индустрия, без туризъм, бъдещето на страната е немислимо“, категорична беше лидерът на ГРБ-Перник. Тя отбеляза, че ГЕРБ обърна внимание на качеството на образованието и училищната инфраструктура, на църквата, която получава своя нов възход, на всички граждани, до които достигнаха европейските проекти и Националната програма за енергийна ефективност – 220 000 граждани се възползваха от тази услуга.

„Това са основни приоритети, които залегнаха в предизборната ни програма, и които изпълнихме. Нашият ангажимент не свършва дотук. Ние ще продължаваме да работим много осъзнато, за това, за което сме избрани и поемаме отговорностите, които носим пред гражданите на нашата страна“, сподели Вяра Церовска. Тя изрази своята увереност, че ГЕРБ като политическа пария и екип от отговорни хора, ще продължи да води страната ни по пътя на стабилността и развитието.

„Това е единственото управление, което се вслушва в гласа на народа и гражданското общество. Един постоянен диалог в името на това България да бъде утвърдена. ГЕРБ е единственият гарант за това, че силният глас на България ще продължи да се чува както в Европа, така и в света“, категорично заяви председателят на ГЕРБ-Перник.

"Това отваряне към Европа даде възможност на много българи да се възползват реално от програмите на ЕС, които стигнаха директно до домовете на хората - чрез изграждане на канализация, водопровод, саниране, облагородяване на целите квартали, развитие в много социални направления, всичко това, крачка по крачка, ни доближава до водещите европейски партньори", каза още Вяра Церовска.Тя подчерта неоспоримата заслуга на премиера Бойко Борисов, който изгради стабилни отношения с всичките съседни страни - безспорен дипломатически успех, който не се е случвал в новата ни история.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени