mycomputer.BG

Лесни трикчета, с които да преборите апетита през лятото

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 117 | Брой коментари 0
07:55 02.07.2020

Лятото дойде и смятаме, че да свалим излишните килограми ще е по-лесно заради изобилието от плодове и зеленчуци. В този момент обаче се появява пържената цаца, пържените картофи и студената бира. Но и за това се намира решение. Има някои  лесни трикове, с които с лекота да контролирате размера на порциите си. Вижте ги в канала "Кaк дa" във vbox7:

Повече пикантна храна

Лют пипер, къри, чесън... Така лесно ще намалите усещането за глад, а по този начин и порциите. Доказано е, че червеният пипер пък кара тялото след консумацията му да горе повече калории особено при хора, които не са свикнали с него.

 Повече ментов чай

Ароматът на ментата помага на тялото да се справи с усещането на това просто да ти се яде нещо. Така че ако имате желание за сладолед, чипс или гореспоменатата цаца, просто си направете един чай от мента.

 Хранене с другата ръка

Може би е трудно да се храните с другата ръка, но точно това е идеята. Така ще се храните по-бавно и по-осъзнато. Така и ще усетите по-бързо усещане за засищане.

 Хранене в цветни чинии

Според проучване цветните чинии подсъзнателно ни карат да се храним с по-малки количества. Особено успешен в това е червеният цвят./Дарик

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени