Лео става Антъни Бурдейн в „Преди обед“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 397 | Брой коментари 0
07:58 20.11.2018

След опита, който придоби като жури в кулинарното шоу „Masterchef“, Лео Бианки стартира новото си готварско приключение – рубриката „Животът е прекрасен с Лео“ в предаването „Преди обед“.

Премиерата на епизодите, сякаш вдъхновени от Бенини, е на 5 декември и то от Катания – родния край на готвача. Всяка сряда точно като Антъни Бурдейн, Лео ще обикаля ресторанти, пазари, закусвални и домове, за да разказва за местната храната и нейните традиции. На старта ще ни въведе дори в собствената си фамилия – цялата със страстни любители готвачи.

Покрай храната, Лео ще дава любопитна информация за местата, навиците, традициите и спецификите на различните региони в Италия. „Лео познава местата, които не биха влезли в маршрута на един турист. Познава хората и съставките, богатството на асортимента за всеки вкус и джоб“, коментира творческият директор на „Преди обед“ Георги Тошев./Монитор

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени