mycomputer.BG

Лекарският съюз с два горещи телефона

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 118 | Брой коментари 0
11:45 13.04.2020

Българският лекарски съюз разкри две  горещи телефонни линии, съобщиха от там.

Едната е за въпроси и сигнали, свързани с липса или недостиг на лични предпазни средства сред лекарите и специалистите по здравни грижи във връзка с обявеното извънредно положение в страната заради COVID-19

Медиците могат се свържат на телефонен номер 02/ 9 07 07 08. 

Причината БЛС да открие тази телефонна линия са зачестилите сигнали до съсловната организация за недостиг на лични предпазни средства. .

На телефон 02/ 9 07 07 07  могат да бъдат подавани сигнали за упражнена агресия над лекари, медицински сестри и фелдшери.  Те ще бъдат незабавно пренасочвани към Главния  прокурор, съгласно подписаното на 14 януари  споразумение между Българския лекарски съюз, Министерството на здравеопазването и  Прокуратура на Република България.

Обажданията и на двете телефонни линии ще се приемат в работни дни между 09.00 и 17.00  часа. През останалото време сигналите ще бъдат записвани на гласова поща и обработвани в рамките на обявеното работно време./Монитор

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени