mycomputer.BG

Лекарите от първа линия: Останете си вкъщи и ние ще ви ръкопляскаме

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 160 | Брой коментари 0
08:28 12.04.2020

Останете си вкъщи и ние ще ви ръкопляскаме, това призова Националният оперативен щаб, който днес е в разширен лекарски състав.

По време на брифинга на Щаба, д-р Асен Меджидиев призова от името на Българския лекарски съюз хората да си останат вкъщи, въпреки празниците. Според него, мерките в България са най-добрите.

"Това, което колегите от Европа ни пращат, е ужасно. Клиповете, които гледаме, с трупове на млади хора, покъртително е. Като лекари сме виждали ужасни неща, но това сериозно ни разтройва. Призовавам хората, да не се удавим накрая, след всички тези прекрасни мерки", заяви той.

"Ще стане много тежко, особено в София. Това е един много сериозен момент. Обръщам се към всички сънародници - Господ е винаги с нас. Той ни пази и е милосърден. Не са 5 дни в годината, в които да му обърнем внимание. В момента милосърдието е да си останем вкъщи. С тези две седмици се решава бъдещето на нашето поколение и държава. Опазихме я дотук, нека положим още две седмици усилия", призова Меджидиев. /Дарик

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени