Кубрат Пулев: Бия се в България и трябва да победя

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 25.10.2018 | Прочитания 660 | Брой коментари 0
08:48 25.10.2018

Кубрат Пулев и Хюи Фюри направиха открита тренировка в столичен мол преди мача в събота в "Арена Армеец". След краткото занимание българският боксьор благодари на феновете си, които бяха напълнили 5-те етажа над ринга в търговския център. Пулев каза, че е длъжен да спечели, защото мачът е в България. Победителят от срещата ще стане задължителен претендент за световната титла на международната боксова федерация (IBF).

"Благодаря, че сте тук да наблюдавате тази съвсем лека презентация на една тренировка, нека не ви отегчаваме с пълния й вид. Мачът ще бъде зрелищен, защото противникът е много добре подготвен. В България сме и трябва да победя наистина. Не трябва да губя, защото искам да оправдая вашите очаквания. Боксирам за вас, за България. Радвам се, когато направим нещо в България, защото ние не сме нищо по-различно от другите народи, даже напротив", каза Пулев на ринга.

Впоследствие той допълни, че Фюри му е безразличен. "Той е едно препятствие, което трябва да мина. Готов съм да се сбием още тук, но публиката ще му се стовари на главата и затова той дори не си го и помисля", каза боксьорът пред "Диема Спорт 2".

В тренировката участва и Тервел Пулев, който ще се боксира за европейската титла в полутежка категория срещу аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе.

"Искам да благодаря на всички, че сте дошли да ни подкрепите. Искам да поканя всеки, който не си е купил билет, да го стори и да ни подкрепи. Всички са дошли за битката, виждате Хюи Фюри, убеден съм, че не е дошъл тук да пие кафе, а да търси слабите места на Кубрат Пулев", каза Тервел Пулев, който потвърди, че вече няма да работи с дългогодишния си треньор Борислав Бояджиев, с когото имат "разнопосочни мнения". Новият му треньор е Михаил Таков./Сега бг

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени