mycomputer.BG

КРИБ – Перник чества петата си годишнина!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 296 | Брой коментари 0
07:02 19.12.2019

Пети рожден ден посрещна на стилно тържество регионалната структура на КРИБ – Перник.

От своето създаване през 2014 година до сега тя работи усилено и успя да се наложи като незаобиколим фактор в социално –икономическото развитие в Перник и областта. Структурата не спря да се разраста и с всяка изминала година стана по - голяма и по – влиятелна, сподели лидерът на КРИБ – Перник Георги Милев. И се върна назад във времето, за да може днес да каже какво са тези изминали пет години. «Те сякаш са пет дни. Минаха като един миг! С много ангажименти, с много работа, с много успехи, разбира се – и с не едно и две разочарования. Но тези пет години ни направиха и по-силни, и по-мъдри. Не беше лесно – започнахме с 14 членове на структурата, а днес те вече са 43! И искам специално да подчертая, че в регионалната структура на КРИБ в Перник не се влиза лесно. Имаме строги изсквания, с които кандидатите трябва да се съобразяват. Сред основните са да осигуряват минимум пет работни места и най-вече да работят в светлата часкт на икономиката. Просто – да бъдат пример за обществото. 2019 година не беше лека, но когато се работи, това е неминуемо, така че ние не се плашим и постигаме добри резултати. Лаконично казано, за нас тя беше успешна! Не мога обаче да не споделя задоволсдтвото си във връзка с новия закон за горивата, който с помощта именно на КРИБ – Перник беше преработен и сега чакаме Народното събрание да го гласува. А какво очаквам от 2020-та година? Здраве! Това пожелавам и на всички партньори, на всички перничани, на всички българи! Здравето е най-важно, останалото рано или късно се постига!» развълнуваме заяви Георги Мибев пред «Съперник.

Спорна работа, много успехи, и естествено – здраве пожелаха вчера на членовете на КРИБ народният представител от ПП ГЕРБ Красимир Велчев, председателят на пернишкия Общински съвет Димитър Колев, кметът на Земен Димитър Сотиров. Специален поздрав за постигнатите успехи получиха пернишките бизнесмени и от националното ръководство на КРИБ. Празника за петата годишнинана на структурата уважиха и народният представител д-р Александър Александров, областният управител Емил Костадинов, бившият градоначалник на общината д-р Вяра Церовска, които също пожелаха нови успехи на пернишкия бизнес.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени