mycomputer.BG

Краят на света няма да настъпи толкова скоро

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1003 | Брой коментари 0
05:54 03.12.2012

 

Напоследък една от най-често коментираните теми е тази за края на света.Учени от НАСА отделиха време,за да изяснят ситуацията.В календара на маите датата 21.12.2012 е посечена за последната, което предизвика огромен интерес и голям набор от спекулации. Чуха се какви ли не теории за датата 21 декември.Скоро учени от НАСА обясниха,че маите не са предвидили края на света.Те обясниха, че това е просто краят на техния календар, така както всеки наш календар свършва на 31 декември.

Пред Нова телевизия, проф. Лъчезар Филипов от БАН, сподели и своето разбиране относно наближаващият 21 декември. Според него това са глупости, но се учудва защо на маите са им били нужни толкова големи числа.

Неговото мнение,обаче,е че краят на света е близо, може би в рамките на 1000 години. Тезата си той аргументира, с това, че хората изчерпват природните ресурси на Земята.Тезата му споделят още много учени по света.

"Ние вече се задъхваме енергетично" допълва проф. Филипов.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени