mycomputer.BG

Красимир Велчев: Оставката на правителството ще доведе до президентска република

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 223 | Брой коментари 0
09:18 16.07.2020

 

Не може да се прави заключение само от тези протести. Когато се касае за оставката и на правителството и на главния прокурор, всички трябва да си дават сметка, че едно такова положение, ще доведе до един вид президентска република. Още повече след тези записи, в които и самите участници казаха че е така. Това заяви в предаването на Канал 3 "Патарински LIVE" зам. - председателят на ПГ на ГЕРБ и народен представител от област Перник Красимир Велчев, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ Перник

"Каква ще бъде следващата конфигурация на това управление, ако не може да се създаде правителство, точно в този момент ли трябваше да се организирарт тези протести. Явно на хората им се е натрупало, знаете, че и пандемията доведе до това напрежение, изолацията, липсата на контакти.", допълни Велчев.

"Аз не мога да разбера и кой иска точно в този кризистен момент да управлява. Нещата се изкарват така, че каквото и да стане, за всичко е виновно правителството. Най- опасно в момента, като гражданин го казавм, е да не се поддаде прокуратурата на тази провокация. Явно е, че за богати хора, които разполагат с милярди не е проблем да пратят 10 000 човека на площада. Аз имам деца на познати, на които са им предлагали по 25 лв. Не казвам, че всички са платени.", обясни той.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени