mycomputer.BG

Красимир Велчев: Оставката на правителството ще доведе до президентска република

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 174 | Брой коментари 0
09:18 16.07.2020

 

Не може да се прави заключение само от тези протести. Когато се касае за оставката и на правителството и на главния прокурор, всички трябва да си дават сметка, че едно такова положение, ще доведе до един вид президентска република. Още повече след тези записи, в които и самите участници казаха че е така. Това заяви в предаването на Канал 3 "Патарински LIVE" зам. - председателят на ПГ на ГЕРБ и народен представител от област Перник Красимир Велчев, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ Перник

"Каква ще бъде следващата конфигурация на това управление, ако не може да се създаде правителство, точно в този момент ли трябваше да се организирарт тези протести. Явно на хората им се е натрупало, знаете, че и пандемията доведе до това напрежение, изолацията, липсата на контакти.", допълни Велчев.

"Аз не мога да разбера и кой иска точно в този кризистен момент да управлява. Нещата се изкарват така, че каквото и да стане, за всичко е виновно правителството. Най- опасно в момента, като гражданин го казавм, е да не се поддаде прокуратурата на тази провокация. Явно е, че за богати хора, които разполагат с милярди не е проблем да пратят 10 000 човека на площада. Аз имам деца на познати, на които са им предлагали по 25 лв. Не казвам, че всички са платени.", обясни той.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени