Красимир Каракачанов - суперзвезда! Нова серия колажи с министъра заля мрежата

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 244 | Брой коментари 0
08:57 04.06.2020

 

Както е казал народът - каквото сам си направиш,   никой друг не може да ти стори. Военният министър Красимир Каракачанов буквално за часове отново взриви социалните мрежи с десетки повече и по-малко сполучливи колажи, след като се изяви като български Рамбо с картечница  по време на вчерашните учения край шуменското село Марково.

Очаквано, в много от арт творбите доминиращ елемент е добре познатата торбичка "Билла", превърнала се в символ на консуматорството по отношение на добре налятата снага на патриота.

Според други автори на забавни картинки обаче, военният министър се опитва да разбие имиджа си на свързаност с комерсиалната верига супермаркети и дори я отстрелва със снайпер.

Лидерът на ВМРО е виждан от мнозина и като екшън герой от военни класики като "Рамбо", до член на съпротивата срещу злата империя от "Междузвездни войни".

На заслужено внимание се радваше и странно овлажненият панталон на Каракачанов, който според някои автори на колажи свидетелства за изпускане на телесни течности./Лупа бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени