Красимир Каракачанов: България трябва да развива добри отношения с Турция

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.01.2018 | Прочитания 252 | Брой коментари 0
08:32 10.01.2018

Според министър Красимир Каракачанов версията, че убийството на Петър Христов е от отмъщението му се струва много сериозна.

Полицията работи и по други версии, заяви той в ефира на Нова тв. Навсякъде къде има организарана престъпност се случват такива неща, заяви той. По думите му по -страшното е, когато изтича информация от службите за сигурност.

 Според него не е съвпадение, че убийството става по време на европредседателството. По думите му по принцип целта на престъпния свят е да дискредира по принцип едно правителство. МВР са последователни в своите искания, каза Каракачанов.

 Министърът на отбраната коментира и  дали оградата по границата е стабилна. По думите му заради оградата на България не се случиха неща като на Унгария, на Сърбия, на Гърция. Оградата малко или много е възпрепядстващо съоръжение, каза той. България трябва да развива добри отношения с Турция, но на равнопоставени условия и на базата на взаимно уважение, каза той.

Определено от страна на Турция беше жест да ремонтира Желязната църква. Това не е обикновена църква - в нея българската нация е започнала своята борба за национална идентичност, каза Каракачанов./Новини бг

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени