Кралят на Тайланд официално представи любовницата си пред погледа на кралицата

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 361 | Брой коментари 0
08:37 05.08.2019

Не минаха и няколко месеца, откакто Маха Ваджиралонгкорн или Рама Десети се ожени за бодигардката си, а негово величество кралят на Тайланд отново направи всичко, за да попадне по страниците на световните медии – на странна церемония той официално представи любовницата си, а съпругата му Сутхида Ваджиралонгкорн На Аюдхя през това време седеше до него и наблюдаваше случващото се.

Преди няколко дни кралят на Тайланд навърши 67 години. Празникът се проведе в двореца му, където той между другото той обяви Синеенат Вонгваджипакди (на 34 години) официално за своя Chao Khun Phra, което значи „благородна съпруга“. В интернет се върти видео, на което 33 години по-младата любовница на краля лежи в краката му, той пръска церемониална вода по нея, а съпругата му е в ролята на зрител. Церемонията е показана на живо по местната телевизия.

Преди три месеца Маха Ваджиралонгкорн беше коронясан официално за крал на Тайланд на пищна церемония в Големия дворец в Банкок. Кралят сам постави на главата си Великата корона на победата - кралска регалия, тежаща над седем килограма, изваяна от злато и инкрустирана със скъпоценни камъни. След като се короняса, кралят връчи кралски регалии на съпругата си Сутхида Ваджиралонгкорн На Аюдхя, която стана официално кралица. Преди това бе обявено, че Маха се е оженил за Сутхида, но не се уточняваше на коя дата е станало това. Сутхида е била стюардеса в авиокомпанията "Тай еъруейз", преди да бъде назначена за командир на семейната охрана на краля с чин генерал.

Кралица Сутхида, която е на 40 години, е четвъртата съпруга на крал Маха Ваджиралонгкорн. Кралят има петима синове и две дъщери от предишни бракове./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени