Котка заведе болното си котенце в спешното отделение

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 479 | Брой коментари 0
00:13 02.05.2020

Наскоро снимки, направени в болница в Истанбул, превзеха социалните мрежи. Кадрите, споделени от Мерве Озджан в Twitter, показват как женска котка води болното си котенце в спешното отделение в болница в града.

Парамедиците могат да бъдат видени как обграждат милата майка и я галят.

Те за отрицателно време оказват необходимата помощ. През това време майка му не се е откъснала от него. Лекарите дори са ѝ дали храна и млекце, за да я успокоят.

Котенцето вече е живо и здраво. За всеки случай, и двете животинчета са препратени към ветеринар за допълнителен преглед.

Турците са известни с грижите и уважението, което проявяват към бездомните животни. Така например след въвеждането на по-строгите противоепидемични мерки в страната в обществото се породи въпросът кой ще храни хилядите бездомни животни из страната.

Ето защо Министерството на вътрешните работи взе решение, че общините в Турция трябва да се заемат с храненето им и разпореди да бъде оставяна храна и вода в приютите, парковете, градинките и другите места, където има бездомни животни.

Източник: obekti.bg

 

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени