Котарак оцеля в пералня при 40-минутно пране на вълнени дрехи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 917 | Брой коментари 0
07:39 17.12.2017

Норвежкият котарак Зеро случайно попадна в пералнята на семейството, при което живее. Зеро издържал на 40-минутно пране на вълнени дрехи при 30-градусова температура.

 По данни на местния сайт NRK домашният любимец неусетно влязъл в барабана на пералнята. Котето било открито от 14-годишния си стопанин Йоаким, след като баща му извадил изпраните дрехи.

 "Той беше целият подгизнал. Изглеждаше абсолютно смачкан и по-слаб от обичайното. Трудно се ориентираше в пространството и започна да му се гади", разказа момчето.

Във ветеринарната клиника в Осло котаракът бил поставен на системи за два дни, след което е върнат на семейството. "Това бяха нервни дни. Едва след като ветеринарите казаха, че с него всичко ще е наред, ни стана по-леко", разказва и майката Анне.

 Ветеринарката, поела котаракът в клиниката, признава, че още не имала такъв случай в практиката си. Въпреки това тя смята, че подобни инциденти се случват често, но просто не добиват гласност.

Днес Зеро е все така игрив както преди. "Сега той мирише на сапун", отбеляза Йоаким. Сега семейството проверява барабана на пералнята всеки път, преди да го затвори за пране./Дарик

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени