mycomputer.BG

Кошмар: Дете откри игла в пържолата си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 336 | Брой коментари 0
08:42 02.12.2019

Дете откри игла в пържолата си. Авторът на сигнала е фотографът Васил Къркеланов.

Той публикува снимки в страницата си във фейсбук и написа: „Този път не ми е никак забавно. Пържолата беше в чинията на дъщеря ми... Детето е добре. Откри иглата в парчето, преди да го яде, защото й направи впечатление странният цвят на месото в тази част."

В „Тази сутрин” Васил Къркеланов разказа, че докато приготвял месото, не усетил иглата. Когато обаче детето отрязало първото парче, казало на баща си, че вкусът е странен.

След това забелязали иглата. „Тя е около 4 см дълга. Възникват два въпроса – какво прави тази игла вътре. Явно има някакво инжектиране. Другият е какво ще се случи, когато тази игла попадне в хранопровода”, попита Къркеланов.

Според него иглата е попаднала в животното, докато е било живо. „Личи си по травмирането на самото място. Около самата игла си личи, че тя не е случайно попаднал в мъртво състояние. Това е медицинска игла от неръждаема стомана”, каза още фотографът.

Би Ти Ви се свърза със собственика на свинекомплекса.Той обаче отказа участие с аргумента, че е необходима допълнителна информация за проследяване на произхода на месото.

След като я получи, ще изпрати писмено становище от дружеството. От Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) са на мнение, че в случая се касае за инцидент. Тепърва предстои да бъде извършена проверка, тъй като от там също не разполагат с много информация.

Обектът, от който е купено месото, ще бъде проверен. Трябва да се стигне и до самия производител. В рамките на няколко дни ще има и резултат от проверката.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени