Coca Cola

Корнелия Нинова в Перник: ГЕРБ прави подаръци на Ковачки с намерението да се горят отпадъци в „Топлофикация”

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 903 | Брой коментари 0
17:54 23.07.2019

Намерението в Топлофикация Перник да се горят отпадъци е било сред темите, които са се поставили много сериозно на днешната среща на лидера на БСП Перник с представителите на партията от града и региона. Екологията е била сред водещите теми – сподели Корнелия Нинова пред журналисти . „Перник е един от най-замърсените градове, затова всяко подобно намерение трябва да се преценява много внимателно. Това е опасно за хората. И трябва да се опита да се спре. Това е част от подаръците, които ГЕРБ прави на Ковачки. Не е тайна, че в Перник има един много сериозен купен вот именно от тази връзка” – каза още Нинова.

Здравеопазването и липсата на достатъчно добра транспортна схема в някои общини на областта са другите проблеми, които са били поставени в разговорите. Това като цяло са национални проблеми и съществуването им в региона не е изненада. Отново беше поставен въпроса,ч е има общини в които здравната помощ е на много ниско ниво. Има населени места  до които няма редовен транспорт.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени