Back to school2

Корнелия Нинова гостува в Батановци

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 491 | Брой коментари 0
09:27 07.06.2019

Вчера, на Спасовден, председателят на НС на БСП Корнелия Нинова бе гост на празника на гр. Батановци, по покана на жителите на града, съобщават от пресцентъра на БСП в Перник.

Те й  подариха икона на Богородица с пожелание да бъде здрава и да продължава все така да се бори за живота на обикновените хора. „Честит празник, честит Спасовден, пожелавам ви най-вече здраве, радост и успехи”, каза  Нинова на среща с жителите на града в клуба на БСП. Тя добави, че е убедена, че промяната и по-добро бъдеще за града е възможно заради усилията, трудолюбието и предприемчивостта на жителите му. „Гордейте се с борбеността и чувството за справедливост, които сте наследили от вашите предци, пазете традициите, предавайте знанията и опита си на младото поколение, защото то има нужда от вяра и силна подкрепа”, призова Нинова. По–късно, заедно с народните представители от ПГ на „БСП за България” Станислав Владимиров и Любомир Бонев, председателят на Областния съвет на БСП – Перник Валентин Петков и председателят на Общинския съвет на БСП – Перник Кирил Леонов, Корнелия Нинова разговаря с жители на Батановци и околните села в центъра на града.

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени