Конкурс за най-красиво великденско яйце направиха в ОП "Пазари" Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 280 | Брой коментари 0
06:35 07.04.2018

На специално тържество  пернишкото Общинско предприятие „Пазари” отчете резултатите от седмия конкурс за най-живописно великденско яйце. Доволен съм, че той вече се наложи като традиция и участниците в него всяка година се увеличават, а това, което показват в надпреварата, говори за любов към светлия християнски празник и все повече фантазия, заяви шефът на „Пазари” Димитър Дойчинов. Той не скри задоволството си и от факта, че в конкурса все по-активно участват и деца, чиото композиции с красиви писани яйца очароват с фантазията на малчуганите.

Сред възрастните първото място заслужи композицията на Стефка Теремкова, която е нарекла творбатаси Царският Великден”. Работих по нея близо денонощие, сподели Стефка. Първо място сред децата бе отредено на четвъртокласнимката от пернишкото СОУ „Петър Берон” за композицията й „България над всичко”. С отличия си тръгна и шестокласничката от Основно училище „Св.св.Кирил и Методий” в Перник Симона Благоева, която бе нарекла своята композиция „Божията промисъл”, четвъртокласникът от 6-то СОУ „Кирил и Методий” Алекс Стойчев за совя „Цветен кът”. Но най-развълнувата беше малката Рая Росенова от детската градина в пернишкото село Драгичево”, която беше подредила красива кошничка, нареена „Великденско настроение”.

Разбира се, раздадени бяха много награди и на възрастните участници в конкурса, болшинството от които са работници на ОП „Пазари”.

 

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени