Coca Cola

Колко често влизате в Facebook-a си?

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 29.03.2013 | Прочитания 625 | Брой коментари 0
12:39 29.03.2013

Чувствате се виновни, че прекалено често влизате във Facebook профила си през смартфона си? Е, ако това се случва по-малко от 14 пъти на ден, може да бъдете спокойни поне донякъде – вие сте под средното ниво за активните потребители в социалната мрежа, притежаващи умни телефони, коментират от Mashable.

Изненадващите резултати за това колко всъщност сме пристрастени към мрежатa бяха публикувани от щатската компанията за технологични проучвания IDC. Представителното изследване е обхванало общо 7446 потребители на iPhone и телефони под Android на възраст между 18 и 44 години.

Данните показват, че 79% от анкетираните взимат своя смартфон през първите 15 минути след ставане от сън сутрин, като за 62% това е първото нещо, което правят, след като отворят очи.

Вземайки предвид факта, че изследването е спонсорирано от Facebook, повечето от зададените въпроси се фокусират върху ползването на мобилната версия на мрежата. Според резултатите Facebook приложението е трето по популярност след имейл апликацията и интернет браузъра на смартфона. 70% от собствениците умни телефони са чести посетители на Facebook, като над половината от тях проверяват профила си всеки ден.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени