Коли стоят с години на паркинга на Летище "София"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 571 | Брой коментари 0
10:53 16.12.2017

Автомобили стоят с години на паркинга на Терминал 2 на Летище София. Много хора оставят колите си там при пътуване в чужбина и ги прибират след месеци.

Собствениците дори не заплащат цялата сума за престоя, защото се възползват от тарифата за загубен талон за паркинга, която е 100 лв.

Стар ситроен гние с години на паркинга на Терминал 2. Освен че заема парко място, изоставената кола не е приятна гледка за заминаващите и пристигащите на летище София.

Цената за паркинг за 6 дни е 75лв, като след 6-тия тарифата е по 5 лв. за всеки следващ. Така за 20 дни трябва да платите около 100 лв. 100 лв обаче ще платите и ако автомобилът ви стои тук от година, защото такава е цената за изгубен талон за паркинга.

Пътуващите знаят за цената на изгубено талонче и когато им се налага да оставят колата си за дълго, се възползват от евтиния паркинг на аерогарата. От летището обясниха за БНТ, че в най-скоро време ще имат нова система за таксуване и ще се знае точно кой кога влиза и излиза. Те са категорични и че няма място за притеснение от гледна точка на сигурността и изоставените коли не представляват заплаха.

Служител на гранична полиция поясни, че те се проверяват и за взривни устройства. Все пак има и автомобил-рекордьор, стоял на паркинга цели 5 години./Дир бг

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени