Коледно тържество си спретнаха пернишките пенсионери

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 21.12.2017 | Прочитания 453 | Брой коментари 0
14:45 21.12.2017

С кръшни български хора над 200 пенсионери с младежки дух от Община Перник се веселиха на коледно тържество в Младежкия дом.

Празникът на възрастните хора по традиция беше уважен от кмета Вяра Церовска и нейния заместник по култура и образование Севделина Ковачева, съобщават от общинския пресцентър

„Щастлива съм, че съм сред вас в навечерието на коледните и новогодишните празници. Тези дни от годината се превръщат в едни от най-хубавите , защото сме с любимите си хора. Желая ви от сърце, здраве, усмивки, радост и обич в семейството. Желая ви верни приятели и спокойствие през новата година“, пожела кметът Вяра Церовска .

Възрастните хора в лицето на председателя на общинската структура на пенсионерите Йордан Дичев изказаха специална благодарност за съдействието и топлото отношение на кмета. Те не скриха , че винаги, когато са я потърсили тя им е помагала и е била до тях.

„Благодарение на кмета през тази година бяха открити два нови пенсионерски клуба в центъра на Перник и в Батановци“, посочи Дичев и каза че в момента организациите са 21 и в тях членуват 1050 души.

„Побеляхме и остаряхме, но по дух сме млади и жизнени“, пошегуваха се пенсионерите . Те споделиха , че винаги през годините се събират редовно на празниците на сладка приказка и да се повеселят, защото това ги кара да се чувстват добре.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени